traveldude.reismee.nl

Naar Hong Kong

Vandaag de laatste dag in KL ,vroeg op want moet om 12.00 m,n kamer uit .

Dus vroeg ontbijten en mijn koffer in orde maken ,daarna toch nog even naar Starbucks .

Dan per taxi naar KL central van waar de trein gaat naar het vliegveld .

Daar snel m,n koffer kwijt raken bij Cathay Pacific en is snel gedaan .

Nu ik mijn koffer kwijt ben kan ik nog even lekker vliegtuigen kijken .

Daarna door de douane en is het wachten op het vliegtuig dat mij naar Hong Kong zal vliegen

Na een tijdje zag ik de Airbus A 330.300 B HLH naar gate C32 rijden ,en na een sigaaretje ging ik naar de gate om aan boord te gaan van de Airbus .

Na 3.24 uur vliegen lande ik om 21.33 in Hong Kong ,daar door de douane en een kaartje kopen voor de trein richting Kowloon station daar zou ik op platform D op een busje kunnen stappen die mij naar het hotel zou rijden ,maar ja zag dus geen platform D en stond op eens buiten om 23.00 in het donker na veel gesleep met m,n koffer liep ik daar en had erg de tering in maar uit eindelijk was er een taxi die mij naar JP International hotel bracht op 10 min rijden van het station ,en dat zonder Hong Kong Dollar op zak de taxi chauffeur nam gelukkig ook euro aan en gaf Hong Kong Dollar terug en hij had me bleek later niet bedonderd .

In het hotel kreeg ik een mooie kamer op de 24 e verdieping ,dus was al snel weer blij gauw even naar buiten om wat drinken te kopen en daarna slapen .